O moldoveancă este cîștigătoare a maratonului din orașul Linz

natalia cherchez

Alergătoarea moldoveancă Natalia Cerchez a câștigat maratonul, care a avut loc la 21 aprilie la Linz (Austria).

Participanta la Jocurile Olimpice de la Atena (2004) și Londra (2012) a parcurs distanța de 42.2 km în 2 ore, 33 minute și 53 de secunde, informeaza noi.md.

Aceste competiții sunt prima etapă în pregătirea sportivei pentru participarea la Campionatul Mondial de Atletism, care va avea loc în luna august la Moscova.Despre aceasta transmite agenția Novosti-Moldova cu referire la serviciul de presă al Federației de Atletism din Moldova.

Natalia Cerchez este multiplă campioană a Moldovei la atletism și  câștigătoare a Universiadei de la Daegu (2003), pe distanța de 10.000 de metri.

Participanta la Jocurile Olimpice de la Atena (2004) și Londra (2012) a parcurs distanța de 42.2 km în 2 ore, 33 minute și 53 de secunde.

Aceste competiții sunt prima etapă în pregătirea sportivei pentru participarea la Campionatul Mondial de Atletism, care va avea loc în luna august la Moscova. Despre aceasta transmite agenția Novosti-Moldova cu referire la serviciul de presă al Federației de Atletism din Moldova.

Natalia Cerchez este multiplă campioană a Moldovei la atletism și câștigătoare a Universiadei de la Daegu (2003), pe distanța de 10.000 de metri.

      Articole recomandate