O moaşă a născut singură, ajutată doar de o oglindă

O femeie din Marea Britanie, moaşă de profesie, a pus în aplicare tot ce a învăţat într-o viaţă pentru a reuşi să nască. Travaliul femeii a început brusc şi a durat puţin, aceasta fiind astfel nevoită să se ajute doar de o oglindă pentru machiaj pentru a-şi aduce pe lume pruncul.

Claire Clarke-Wood, de 28 de ani, a intrat în travaliu la câteva ore după ce a părăsit spitalul Croydon University unde lucrează ca moaşă, potrivit BBC.

Durerile de spate, pe care le-a pus pe seama oboselii de la serviciu, au devenit mai intense iar contracţiile au fost atât de puternice încât nu a mai avut timp să ajungă la maternitate.

 

„Colegii glumeau mereu că o să ajung să îmi moşesc propriul copil, dar n-am crezut niciodată că asta o să se întâmple”, a declarat mămica.

Femeia a născut chiar în baia sa, ajutată de o oglindă pentru machiaj. După naştere, Claire a început ritualul de la serviciu: „Începusem să curăţ şi să strâng, ca la muncă. A trebuit să-mi spună soţul meu că e mai bine să stau jos”. Fetiţa celor doi, botezată Esmay, este sănătoasă.

      Articole recomandate