O invitaţie preţioasă, la propriu şi la figurat: Diamond Challenge Moldova

Diamond Challenge Moldova

Liceenii moldoveni se pot bucura de preţioasa invitaţie lansată în domeniul generării ideilor de afaceri: Diamond Challenge – o iniţiativă care se va desfăşura la Chişinău, în perioada 14-24 noiembrie.

Găzduită de INVENTO, manifestarea se încadrează în rândul evenimentelor organizate cu prilejul Săptămânii Globale a Antreprenoriatului, oferind suport tuturor tinerilor care se vor înscrie în concurs.

Liceenii moldoveni din clasele 10-12, vor avea prilejul să-şi demonstreze abilităţile în aplicarea metodologiei Learn Startup şi a conceptului de Business Canvas, în cadrul unor proiecte de grup, sub forma de echipe alcătuite din 2 până la 4 membrii, alături de un profesor, care va acoperi rolul de lider.

Echipa câştigătoare va fi premiată cu 500 de dolari şi va avea oportunitatea de a se deplasa în SUA, pentru a putea concura pentru premiul cel mare, în valoare de 7.500 de dolari”, se preciează pe site-ul oficial al manifestării.

Potrivit declaraţiilor organizatorilor, competiţia a debutat în Statele Unite, ca iniţiativă a Universităţii Delaware şi are drept obiectiv „educarea unei noi generaţii de antreprenori, contribuind astfel la dezvoltarea economică şi consolidarea unei societăţi democratice şi în Republica Moldova”.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate