O imagine inedită: Vezi cum a apărut acest uriaş semn de exclamare pe cer

O fotografă a avut ocazia să surprindă, în Turcia, un stol de grauri în forma unui imens semn de exclamare. Graurii încercau să evite atacul unei păsări de pradă, după cum a povestit fotografa Nuray Gonulalan, citată Daily Mail.

Femeia a rămas uimită în momentul în care s-a uitat spre cer şi a observat cunoscutul semn de punctuaţie. „A fost o şansă incredibilă, unică în viaţă de a surprinde semnul recunoscut de toată lumea„, s-a arătat entuziasmată fotografa. „A fost ziua mea norocoasă, am realizat destul de multe fotografii ale acestui eveniment. Natura a fost foarte generoasă cu mine în acea zi„, a mai adăugat ea.

Femeia aştepta răbdătoare în speranţa de a fotografia o pasăre rară atunci când a observat stolul de păsări. „A fost aproape ca şi cum ar fi strigat pentru ajutor – aşa cum ai vedea într-un desen animat. Erau între 4.000 şi 5.000 de păsări din specia Sturnus Vulgaris. Atunci când pasărea de pradă a atacat, ele au început să realizeze forme interesante şi să zboare în formaţii în încercarea de a o evita„, a mai explicat fotografa.

A fost o privelişte incredibilă, nu o voi uita niciodată. A fost un festin vizual care se tot schimba de la o secundă la alta. Nu am putut să nu îl urmăresc până la final„.

      Articole recomandate