O fetiţă din Liban „produce”, prin plâns, 7 pietre preţioase pe zi

Hasnah Mohamed Meselmani a uimit medicii la doar 12 ani! Lacrimile ei se transformă în pietre preţioase.

Hasnah Mohamed Meselmani, 12 ani, scoate pângând şapte pietre preţioase pe zi. Lacrimile ei de cristal nu produc durere, dar a reuşit să uimească specialiştii din întreaga lume.

Cristalele sunt ascuţite, dar fetiţa spune că nu simte nicio durere şi nici nu îi zgârie ochii atunci când acestea ies.

Acest lucru i se întâmplă din 1996 şi a devenit un caz popular în întreaga lume. Părinţii, alături de medici, nu au reuşit să găsească nicio explicaţie pentru acest fenomen ciudat, dar nu unic în lume.

Se zvoneşte că o figură îmbrăcată în alb i-a apărut micuţei în vis, iar de atunci când plânge, îi ies cristale prin ochi. Hasnah Mohamed Meselmani era în timpul orelor, la şcoală, când i s-a întâmplat acest lucru pentru prima dată. Ajunsă acasă, lacrimile de cristal au continuat să curgă. motiv pentru care părinţii au dus-o la un oftalmolog. Nu au aflat nimic.

Cristalele au fost testate de către specialiştii din Arabia Saudită care au descoperit că sunt cât se poate de reale. Atunci, oficialităţile arabe au încercat să păstreze secretul oferind 50.000 de dolari părinţilor pentru tăcere.

Se pare că după acest incident, fetiţa nu a mai plâns cu lacrimi de cristal timp de câteva luni. Un magician a studiat fenomenul şi a mărturisit că poate fi un truc bine realizat, ba chiar a demonstrat că se poate.

      Articole recomandate