O femeie îşi bate măr prietenul pentru că a înşelat-o

O femeie de numai 1,44 metri înălţime a fost surprinsă în timp ce îşi bătea cu cruzime prietenul, despre care tocmai a aflat că o înşelase, scrie Daily Mail.

 

Lisa Alyounes (26 de ani) îl loveşte pe bărbat cu pumnii şi picioarele, îl înjură şi îl scuipă, însă acesta nu reacţionează în niciun fel.

Acţiunea se petrece într-un tren din Philadelphia (SUA), sub privirile mai întâi îngrozite, apoi amuzate ale pasagerilor. Din cauza incidentului, trenul a fost oprit timp de 20 de minute între staţii, până la sosirea poliţiştilor care au arestat-o pe femeie. De asemenea, toate celelalte garnituri care treceau prin zonă au fost întârziate în jur de 15 minute, din cauza scandalului.

Pe înregistrare, se poate observa cum pasagerii ţipă la femeie, spunându-i să înceteze şi avertizând-o că poliţiştii au fost deja chemaţi la locul incidentului. Cu toate acestea, Alyounes nu dă semne că ar vrea să se oprească. „După doi ani cu mine, tu mă înşeli?!”, îl întreabă femeia pe prietenul ei, după care îl loveşte prin mai multe procedee demne de kick-boxing. „Toate astea doar pentru că te-a înşelat? Doar atât a făcut?”, se întreabă amuzată pasagera care a filmat bătaia.

La sosirea poliţiştilor, Alyounes a opus rezistenţă şi i-a lovit pe oamenii legii, când aceştia încercau să o încătuşeze. Până la urmă, femeia a fost arestată.

Filmuleţul cu furia femeii a fost postat pe YouTube şi a devenit un adevărat viral, fiind urmărit de zeci de mii de ori în doar câteva zile.

      Articole recomandate