O femeie a ascultat la telefon cum 4 urși îi mănâncă fiica

Experienta cumplita pentru o femeie din Siberia, care a ascultat la telefon cum fiica ei de 19 ani este mancata de un urs brun si de cei trei pui ai sai.

Animalul l-a omorat si pe tatal vitreg al fetei, chiar inainte sa o manance pe ea.

Olga Moskalyova, care si-a sunat mama de trei ori in decurs de o ora, i-a descris cum este devorata: „Mama, ma mananca ursul! Mama, ma doare! Mama, ajutor!”.

Femeia a crezut initial ca e o gluma. Insa a simtit in vocea ei groaza si durerea pe care le indura si a auzit ursul mormaind si mestecand: „Am simtit ca mor atunci si acolo din cauza socului”, a marturisit Tatiana. Fara ca ea sa stie, ursul ii omorase deja sotul, pe Igor Tsyganenkov, strivindu-i capul.

Olga, psiholog stagiar, a vazut cand ursul i-a atacat in iarba tatal vitreg si a fugit cateva zeci de metri, pana ca fiara sa o prinda de picior.

Tatiana a incercat sa-si sune sotul, pentru a-i cere ajutorul, fara sa stie ca el e mort. A sunat apoi la politie si la rude, implorandu-i sa se duca la rau, unde sotul si fiica ei plecasera ca sa stranga niste plase de peste.

Cand a sunat a doua oara, Olga a urlat: „Mama, ursul s-a intors! S-a intors cu trei pui! Ma mananca!”

In ultimul apel, la aproape o jumatate de ora de la primul, Olga a simtit ca e la un pas de moarte. „Mama, nu ma mai doare. Nu mai simt nicio durere. Iarta-ma pentru tot. Te iubesc atat de mult” au fost ultimele cuvinte pe care Tatiana le-a auzit.

O jumatate de ora mai tarziu, fratele lui Igor a ajuns cu politistii la locul grozaviei si au gasit ursii devorand inca trupul Olgai.
Serviciile de urgenta au trimis sase vanatori ca sa-i omoare pe cei patru ursi.

      Articole recomandate