O femei din Marea Britanie sughiţă neîncetat de 11 ani

amanda-sughita

O femei din Marea Britanie sughiţă neîncetat de 11 ani. Amanda Corby a uimit lumea medicală. Femeia s-a săturat de sughiţat. În ultimii 11 ani de viaţă sughiţul a fost prezent zilnic în viaţa ei.

Amanda, 46 de ani, sughiţă de până al cinci ori pe zi, la fiecare două secunde în episoade ce pot dura şi 10 minute. Fenomenul a debutat în 2003, iar de atunci şi până în prezent a sughiţat de mai bine de 3 milioane de ori.

Am încercat să mă sperii şi să îmi ţin respiraţia, să beau apă. Nu a funcţionat la mine”, spune femeia. „Am încercat şi hipnoza. Nu am mai sughiţat pentru trei luni, după care a revenit„, mai spune Amanda.

Boala ei este privită cu amuzament de colegii de muncă şi clienţii de la sala de bingo la care lucrează, însă britanica este disperată să găsească o cale de vindecare totală.

A început într-o zi pe când mă aflam la job. Am sughiţat de mai mult ori în acea zi şi mă întrebam dacă o fi de la ceva ce am mâncat. A continuat aşa pentru restul săptămânii. Săptămânile s-au transformat în luni, lunile în ani şi iată că tot nu s-a oprit„, mai adaugă Amanda.

Medicii nu ştiu ce tratament să îi administreze, ci doar îi sugerează metodele populare. Amanda nu mai are acum nicio speranţă că medicii o vor putea ajuta cumva, sau oricine altcineva.

Un hipnoterapeut i-a explicat că trebuie să-şi imagineze că închide sughiţul într-o cutie, pe care o ascunde bine. A avut un oarecare control asupra sughiţului, dar tot nu a scăpat de el. Amanda speră ca şedinţele de hipnoterapie pe care le face şi în prezent să aibă un rezultat şi mai bun, odată cu trecerea timpului. Tot ea adaugă că şi-ar dori să întâlnească pe cineva cu aceeaşi boală ca a ei.

via apropo.ro

      Articole recomandate