Nuntă bizară în Africa: Un băiat de 8 ani s-a căsătorit cu o femeie de 61 de ani

africa

Un băieţel de doar 8 ani din Africa de Sud a ales să-şi unească destinul cu o femeie cu 53 de ani mai mare decât el. Chiar dacă nu vor locui împreună, micuţul a declarat că este fericit că s-a însurat şi că îşi iubeşte soţia.

Potrivit thesun.co.uk , Sanele Masilela, în vârstă de 8 ani, s-a căsătorit cu Helen Shabangu în vârstă de 61 de ani. Femeia este deja căsătorită şi este mama a cinci copii, potrivit thesun.co.uk. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Tshawane, Africa de Sud. Mirii au spus „da” în faţa a 100 de nuntaşi.

Cei doi nu au semnat niciun certificat de căsătorie şi nici nu vor locui împreună. „Sunt fericit că m-am însurat cu Helen. Când o să cresc mare o să mă căsătoresc cu o femeie de vârsta mea”, a declarat Sanele Masilela.

Mama băiatului a explicat care este semnificaţia acestei nunţi bizare: „Bunicul fiului meu i-a cerut să se însoare înainte ca el să moară. Atunci Sanele a ales-o pe Helen pentru că o iubeşte. Mai mult, organizând această nuntă, strămoşii noştri sunt fericiţi acum. În cazul în care nu făceam cununia, ceva rau s-ar fi abătut asupra familiei noastre„.

      Articole recomandate