„Nu sunt boschetară, dar am nevoie de implanturi”. O blondă este nevoită să cerșească pentru a-și mări sînii (Video)

O femeie din America a fost surprinsă într-o intersecţie, cu un mesaj amuzant scris pe un carton. Astfel, cu toate că recunoaşte că are o casă şi nu este săracă, tânăra recunoaşte că ar vrea să recurgă la mărirea sânilor, dar nu are bani de operaţie, motiv pentru care le cere bani trecătorilor, scrie rtv.net.

Christina Andrews, o tânără din Pensacola, a recurs la o metodă inedită pentru a strânge bani de silicoane. Astfel, în timp ce multe persoane cer bani pentru a supravieţuii, blonda îşi doreşte o pereche nouă de sâni, potrivit NY Daily Mail.

Tânăra din Florida recunoaşte că a observat că metoda respectivă este foarte productivă, după ce aşteptat într-o intersecţie din oraş cu un semn simplu, pe care scria: „Nu sunt boschetară, dar am nevoie de implanturi„.

„Vreau sâni mai mari deoarece nu sunt mulţumită cu cei pe care îi am şi m-am gândit că acesta ar fi un mod bun să o fac. Oamenii pun semne că sunt boschetari. Eu nu sunt, sunt doar sinceră. Am crezut că oamenii vor rânde şi vor trece mai departe, dar am primit mulţi bani. Secretul constă în a-i face pe oameni să zâmbească„, a declarat tânăra, foarte mulţumită că îşi va îndeplini într-un final visul.

      Articole recomandate