Noul iPad se vinde ca pîinea caldă , 3 milioane de tablete vîndute în prima saptamînă de la lansare

Apple a anunţat, într-un comunicat, că a vândut trei milioane de iPad-uri, în primul weekend de la lansare, scrie Wired.com.

Astfel, noul iPad a devenit „cel mai bine vândut la debut” dintre toate tabletele de la Apple, arată vice-preşedintele diviziei marketing a companiei, Phil Schiller.

Wired.com scrie că, la fel ca majoritatea produselor lansate de Apple în ultimii trei ani, noul iPad este „mai degrabă o îmbunătăţire decât un produs complet nou„, punându-se accent pe display-ul mai bun, viteza mai bună de conectare la internet şi procesorul mai performant.

Din acest motiv, scepticii au spus, imediat după lansarea din urmă cu două săptămâni, că noul produs Apple nu va reuşi să-i surprindă pe consumatori. Cu toate acestea, vânzările i-au contrazis. La fel s-a întâmplat şi în octombrie 2011, când Apple a lansat iPhone 4S şi a vândut un milion de telefoane la o zi de la lansare.

Wired.com scrie că, într-o săptămână, noul iPad s-a vândut de trei ori mai bine decât iPad 2 şi de zece ori mai bine decât iPad 1 la debut.

      Articole recomandate