Nina Davuluri este noua Miss America 2014

1

Nina Davuluri este prima femeie de origine indiană care câștigă acest concurs, iar anunțarea rezultatelor Miss America 2014 a inflamat presa de peste oceane și rețelele sociale.

Unii au mers într-atât de departe încât să o numească pe câștigătoare „arăboaică” și „terorist”. Însă, în ciuda presiunilor și a remărcilor negative de pe tot parcursul concursului, Nina și-a păstrat atitudinea pozitivă, reușind să câștige titlul de Miss America și o bursă de 50 de mii de dolari.

Participarea Ninei Davuluri la Miss America 2014 s-a desfășurat în contextul ideii de „celebrare a diversității prin abilități culturale”, iar la proba de talent Nina a prezentat un dans a la Bollywood.

În ceea ce privește bursa de 50.000 de dolari, tânăra în vârstă de 24 de ani își dorește să îi folosească pentru a se înscrie la o facultate de medicină.

Miss America contestant, Miss New York Nina Davuluri reacts with 2013 Miss America Mallory Hagan after being chosen winner of the 2014 Miss America Pageant in Atlantic City, New Jersey

Nina Davuluri este a doua câștigătoare cu origini asiatice după Angela Perez-Baraquio (cu origini filipineze), care a câștigat tilul de Miss America în anul 2001. De asemenea, Nina Davuluri este a doua (consecutiv) câștigătoare Miss New York care câștigă titlul de Miss America, urmând-o pe Mallory Hagan, care a obținut aceeași performanță în luna ianuarie a acestui an.

(via 121.ro)

      Articole recomandate