Motivul straniu pentru care 13 tineri din SUA au vandalizat o casă de o jumătate de milion de dolari.

Treisprezece adolescenţi din Houston (SUA) au fost arestaţi pentru că au distrus aproape complet o casă nelocuită, de 500.000 de dolari, după ce au văzut un film cu o poveste similară, scrie Daily Mail.

Adolescenţii au dat o petrecere monstru într-o casă goală, iar viitorii proprietari au avut un şoc în momentul în care au venit să vadă locuinţa de 370 de metri pătraţi, care  “arăta ca după o tornadă”. Geamurile erau sparte, pereţii erau rupţi, iar uşile – scoase din balamale. Poliţiştii sosiţi la faţa locului i-au întrebat pe adolescenţi ce se întâmplă, iar ei au răspuns simplu: “Proiectul X”.

Scenă din filmul „Proiectul X”

Filmul, lansat în această lună în SUA, spune povestea a trei tineri din California care vor să-şi facă un nume dând cea mai mare petrecere din lume. Lucrurile scapă de sub control, casa respectivă ia foc, iar incendiul se răspândeşte la locuinţele din vecinătate.

Dacă te uiţi la film şi la ce au făcut tinerii (n.r. din Houston), coincidenţele sunt stranii. Au făcut tot ce au văzut în film. Am găsit sticle de bere, de lichior, era o petrecere mare”, a precizat Mark Stephans, anchetator.

Dintre cei 13 arestaţi din Houston, 11 au fost acuzaţi de încălcarea proprietăţii şi distrugeri şi au fost duşi în arest, în timp ce doi sunt minori şi au fost trimişi acasă, la părinţi. Constructorii casei estimează că reparaţiile vor costa între 80.000 şi 100.000 de dolari. Iar Stephens spune că, din declaraţiile martorilor, adolescenţii ar fi vandalizat şi o altă casă, înainte de cea unde au fost descoperiţi.

Acesta nu este singurul caz inspirat din filmul “Proiectul X”. Doi adolescenţi din Canada plănuiesc o petrecere şi mai mare şi invită lumea pe Twitter.

Iata acei 13 tineri ce au fost surprinși in casa vandalizată

      Articole recomandate