Moş Crăciun le-a adus copiilor din Olanda o Crăciuniţă dansatoare la bară (Video)

Cadou insolit pentru copiii din Olanda, unde o Crăciuniţă costumată în roz le-a făcut copiilor un dans la bară în toată regula.

Zeci de micuţi din Olanda au primit un cadou cu totul neobişnuit pentru vârsta lor. Momentul principal al petrecerii dată pentru ei a fost un dans la bară oferit de o Crăciuniţă.

Tânăra a dansat la bară în faţa lor. Îmbrăcată într-un costum de Crăciuniţă foarte sumar şi sexy, tânăra s-a unduit şi a făcut mai multe acrobaţii. Micuţii au urmărit fiecare mişcare a dansatoarei. Ba mai mult, şi câteva fetiţe s-au jucat pe bara Crăciuniţei.

Imaginile îi arată pe copii fascinaţi de ceea ce văd, în timp ce adulţii stau paşnic, în rândul doi, la o bere. Show-urile auto organizate de obicei în acest spaţiu includ şi numere de dans la bară şi striptease, însă anul acesta organizatorii au promis că show-urile” deochieate vor lipsi, accentul urmând să fie pus strict pe produsele şi tradiţiile de Crăciun.

Momentul a fost filmat şi a apărut pe mai multe site-uri. Reacţiile nu au întârziat să apară, iar cei mai mulţi oameni s-au arătat revoltaţi.

      Articole recomandate