Ce filme privesc moldovenii vara asta ?

Filmele întotdeauna au fost private de moldoveni. Fie că e vorba de o comedie la care să te rîzi cu lacrimi, un thriller ce marchează juma de zi, sau de viață, sau ceva acțiune, toate filmele sunt apreciate de ai noștri, la o cutie de pop-corn și o vorbă bună.

Care totuși sunt filmele cele mai tari care la moment sunt privite de moldoveni. și moldovence, vedeți mai jos:

1. Universitatea Monștrilor. Nu, nu e doar pentru copii. Și are niște imagini surprinzător de bune. Moldovenii vor să știe ce a fost cu Mike și Sully înainte să devină parte din celebra echipă. Deci o seară perfectă în Universitatea Monștrilor.

Monsters-University-nerd

2. Omul de oțel-3. Moldovenii au văzut Omul de Oțel-1 și Omul de Oțel-2. Era imposibil să nu vadă și partea a 3-a. Pentru că le place legătura între acțiune, aventură și fantastic. Iar moldovenilor le place de toate cite puțin.

iron_man_3_movie-wide

3. Legenda Călărețului Singuratic. Întrucît s-a făcut mare vîlvă în jurul acestui film, bun de altfel, cu Johnny Depp machiat în alt mod decît în precedentele roluri, moldovenii îl privesc.

the-lone-ranger-grimace

4. After Earth, sau 1000 Post Terra, sau После Земли. Principalul că filmul ăsta are în rol principal pe Will Smith. Și fiul său, Jaden Smith. Iar asta se lipește de sufletul moldovenilor.

After-Earth-Movie-Trailer-photo

5. Fast and Furious 6. Nu merge prin cinematografe. Însă moldovenii au găsit metode să îâl privească. Pentru că, la urma urmei, merită. Niște efecte și acțiune de nota 20, cu Vin Dioesel și Paul Walker mai buni ca niciodată. Fiind unul dintre cele mai așteptate filme de acțiune din acest an.

fast_and_furious_6_banner

6. Cercul de Foc sau Pacific Rim. Cu siguranță mulți deja l-au văzut, sau dacă nu, apare de mine pe ecranele cinematografelor. Sunt absolute fenimenale scenele. Iar moldovenilor le plac scenele fenomenale.

striker

7. Now You See Me: Jaful Perfect. Diferit decît celelalte. Spune povestea unei cele mai faimoase echipe de iluzioniști din lume. Aceștia fură de la afaceriști corupți în timpul spectacolelor și impart banii publicului. Acțiune, dragoste, explozii de emoții. Merită văzut.

JAFUL-PERFECT-e1371118135666

8. Marele Gatsby. Moldovenii, și în special moldovencele, iubesc filme cu emoții, dramă, trăiri la maximum. Plus o atmosferă magică a anilor 20’, plină de dragoste și interpretare memorabilă a lui Leonardo DiCaprio. Ce altceva să mai dorești de la un film bun.nder. Sau Minunea Dragostei. E mai de coraçon filmul. Înșelări reciproce, trădări, dragoste și trăiri la limita existenței. Pe scurt, e bun de tot.

the-great-gatsby-2

10. Jocul cu Adevărul. Apare și el mîine pe marile ecrane. E trăsnit de-a dreptul filmul. Iar ce e trăsnit place. Deci cu siguranță moldovenii îl vor privi cu extaz. Pentru că leagă comedia cu dragostea și aventura. Genial, nu.

IVP_keyart_A4_hires

Astfel, moldovenii privesc filme bune, și au toată vara înainte să le privească în continuare. Pentru că filmele bune provoacă emoții bune, iar asta întotdeauna e binevenit.

      Articole recomandate