Moldovenii cu zâmbetul pe față: primul site de bancuri din Moldova

Ne-am tot săturat să vedem pe moldoveni noștri mâhniți și cu gândul la grijile cotidiene, care la rândul lor provoacă un șir de probleme și dureri de cap.

În acest sens, vă prezentăm, primul portal web care zilnic pune la dispoziție zeci de bancuri și situații amuzante, și care cu siguranță îți va face ziua mai senină.

Despre comunitatea Bancuri Moldova am mai povestit acum ceva timp în urmă. Un grup de tineri care și-au pus un scop bine determinat, și anume să aducă zâmbetul pe fețele frumoase ale moldovenilor.

Totul a fost pus la cale de un tânăr ambițios din provincie, Viorel Mocanu. Viorel, este un tînăr de 18 ani din raionul Cantemir, satul Tartaul. Pe lîngă activitățile specifice unui adolescent, Viorel mai administrează și Comunitatea Bancuri Moldova. În acest scop tînărul a creat două pagini pe rețele de socializare, pe Facebook și pe Odnoklassniki, iar de curând, împreună cu niște prieteni a lansat cu succes și site-ul web.

10464024_655315247881740_8640066546756518542_n

Dacă vrei să începeți ziua în forță și cu zâmbetul pe față, nu ai decât să accesezi pagina web a acestora: bancurimoldova.com

      Articole recomandate