Moldovencele cu bot de rață – niște materialiste cu nasul pe sus! (Blog)

Articolul de astăzi, scris pentru www.perfecte.md, este unul riscant. Risc să-mi pun multe fete din Moldova în cap. Asta e… Când scrii adevărul nu poți să fii băiat gigea.

Am observat o trăsătură care nu-mi place la unele fete din Moldova. Mai exact, la multe din “padrujile” de Chișinău sau din orașele mai mari ale țărișoarei. Sunt atât de ahtiate după bani, după țoale, după mașini, încât un băiat care nu le poate scoate la Drive sau Krâșa este un… L*H. Un fel de tăntălău, care nu are nicio șansă să ajungă la inima acestor fete. Și ce fete? Tocuri de 10, fusta de 5, buzele de 25.

Observ și mă crucesc. Ai impresia că pe respectivele domnițe scrie prețul. Atenție, nu sunt cu*ve. Sunt fătuci care chiar vor o relație… Însă una asigurată financiar din plin. Materialiste până în vârful unghiilor ascuțite, unghii pictate ca un tablou de Picasso, fetele nu vor dori să se cupleze cu un simplu băiat, ci cu un băiat cu bani. Contează mai puțin de unde vin aceștia – din afaceri necurate sau de la mami și tati, contează mai puțin că fetele vor fi ca niște bibelouri cu care “pațanul” își va asorta mașina. Este irelevant faptul că respectivul ins o va trata ca pe un lucru cumpărat. Important este că atunci când va opri în fața blocului și va “pipii” din BMW-ul seria 7 tanti Clava, tanti Jenea, dar mai ales ifosita de Galea or să moară de ciudă.

Unde sunt vremurile când făceai cunoștință cu o fată pe stradă, în parc și conta atât de puțin statutul social, dar mai ales economic? Înțeleg, pentru fete este important să se simtă în siguranță, iar un bărbat bogat este preferat pentru că le-o poate oferi mai ușor. Totuși, să vrei să te cuplezi cu cineva doar pentru că îți cumpără lucruri scumpe și te duci cu el în localuri de fițe – mi se pare mizerabil. De regulă, un astfel de cuplu arată cam așa. Ea, o blondă platinată, cu bustul gata să explodeze din bluza strâmtă, cu fusta puțin sub buci, cu pantofi pe care a urcat cu scara de pompieri. El, un bădăran cu două clase ca trenul, tatuat pe brațul umflat de steroizi, cu mai mult gel în cap decât neuroni. Evident că la prima mișcare greșită o caftește pe săraca fată. Mă rog, acestea sunt riscurile asumate de prințesele noastre.

Partea proastă este că astfel de fete au impresia că l-au apucat pe Doamne Doamne de picior. Ce naivitate! Îi privesc de sus pe cei pe care îi consideră mai săraci, mai amărâți, asta deși abia ieri au coborât din “rutieră” și au urcat în BMW. Este enervant să le vezi câte aere își dau, cum vorbesc rar, plescăind din buze ca o broască pe uscat. Dacă se întâmplă să obțină și o mașină de la “zaichik” vor fi teroarea șoselelor. Mai bine nu intri în conflict cu aceste creaturi. Odată cu lucrurile lui “zaichik”
preiau manierele proaste și felul de a vorbi. Fără politețe, fără pic de respect, cu mult tupeu. Cam atât despre fetele materialiste, cu bot de rață. Eu zic să fugiți de ele, băieți, chiar dacă v-au căzut tronc la inimă. Și bucurați-vă când vă dau cu flit pentru că nu aveți bani.

Un material scris de Vitalie Cojocari, pe blogul său: cojocari.ro

Yupi!

Hai să fim prieteni

Cu fiecare like noi devenim mai buni

Abonează-te!

Lasă-ne adresa ta de e-mail, iar noi vom avea grijă să primești cele mai bune articole de pe Yupi.md

      Articole recomandate