Moldoveanca Xenia Deli vrea să ajungă îngeraș Victoria’s Secret

1

Este una dintre cele mai de succes moldovence din lume, reusind prin frumusete sa ajunga sa traiasca din plin visul american, scrie perfecte.md.

Desi are un program foarte incarcat, Xenia Deli a revenit acasa dupa aproape un an de absenta. Frumoasa moldoveanca a dezvaluit pentru Perfecte.md ca desi Moldova va ramane intotdeauna locul sau natal, America se transforma putin cate putin din locul unde castiga bani, in casa sa.

Si castiga acolo foarte bine, pozand pentru diverse reviste, cataloguri de moda si devenind imaginea unuo brand-uri influente. „Se plateste destul de bine. Daca pozez pentru un catalog din Colombia, spre exemplu, atunci primesc 3 sau 4 mii de dolari pe zi. Cand vine vorba de brand-uri importante precum e Victoria’s Secret sau Buffalo, a caror imagine sunt, atunci onorariul meu este de 4 sau chiar 5 ori mai mare„, a marturisit ea pentru Perfecte.md.

Pe langa bani, notorietate si succes, cariera de model ii aduce frumoasei brunete si o armata intreaga de admiratori. Desi a ajuns in scurt o adevarata vedeta, viata sa personala interesand publicul la fel de mult ca si succesele sale in plan profesional, Xenia delimiteaza foarte clar cele doua aspecte ale vietii sale.

Nu vreau sa vorbesc despre iubiti sau viata mea personala pentru ca vreau s-o tin separat„, ne-a spus ea. Acum moldoveanca isi continua ascensiunea in lumea modelingului. A schimbat Los Angeles-ul pe New York, a semnat un contract cu o importanta agentie de modele si continua sa munceasca necontenit. „Dorm mai mult prin avioane, intr-atat sunt de ocupata„, a recunoscut Xenia Deli pentru Perfecte.md.

Intr-un interviu oferit anul trecut pentru ProTV, Xenia marturisea ca viseaza sa ajunga sa pozeze pentru Victoria’s Secret. Acum aceasta si-a atins scopul, dar nu vrea sa se opreasca aici. „Acum sunt imaginea liniei pentru tineret si adolescenti, insa imi doresc sa ajung ingeras Victoria’s Secret si sa fiu imaginea liniei de baza a brand-ului„, a marturisit bruneta pentru Perfecte.md, mentionand ca negocierele au inceput deja.

      Articole recomandate