Moldova va fi inclusă în lista ţărilor PayPal

Moldova este inclusă în lista ţărilor în care pot fi primite plăţile celui mai mare sistem electronic internaţional de plăţi PayPal
Potrivit informatiilor publicate pe site-ul acestui sistem american de plăţi, transferurile banesti PayPal in Moldova, alături de Rusia şi Ucraina, vor fi posibile în luna septembrie. Moldova este inclusă în lista ţărilor din Europa II, pentru care comisionul pentru plata din contul bancii sau PayPal în interiorul ţării va constitui 0%, iar comisionul international – 1%.
paypal-moldova

Totodata comisionul pentru plata parţial sau integral achitata cu cardurile de debit sau de credit in interiorul tarii pentru Moldova va fi de 4,4%, plus un comision fix de 0,35 euro, sau 0,3 dolari, etc în funcţie de tipul de valută. Cetăţenii Moldovei vor putea să se intregistreze in sistemul PayPal şi să cumpere produse de la magazine online care opereaza cu acesta. Sistemul de plată PayPal apartine licitaţiei-on-site eBay Inc. PayPal – este cel mai mare sistem de plată electronica de debit. In prezent acesta opereaza în 190 de ţări şi are peste 164 mil. utilizatori inregistrati.

      Articole recomandate