Moldova, printre cele mai frumoase ţări care atrag cei mai puţini turişti

Republica Moldova a fost clasată pe locul 9 în Top 10 al unor ţări frumoase care atrag însă cel mai mic număr de turişti din lume, alcătuit de Organizaţia Mondială a Turismului.

Plaje imaculate cu nisip alb și apa de un verde azuriu, absența spațiilor aglomerate și experiențe culturale autentice reprezintă elementele căutate de mulți turiști care își doresc o vacanță perfectă și care se regăsesc, totuși, paradoxal, în interiorul unora dintre cel mai puțin populare destinații turistice din lume, informează Adevărul Moldova.

În timp ce Franța, Statele Unite, Spania, China și Italia alcătuiesc topul 5 al celor mai vizitate țări de pe planetă, în care sosesc în fiecare an zeci de milioane de turiști, unele dintre cele mai spectaculoase peisaje din lume au fost evitate de fluxurile turistice internaționale în 2013.

În cazul unora dintre ele, precum Insula Palau din Pacificul de vest și Insula Niue din Pacificul de sud, geografia reprezinta o barieră majora care le impiedică să fie apreciate de milioane de oameni.

      Articole recomandate