Moldova nu participă la concursul „Miss World – 2012”

Pentru cele mai frumoase fete din lume au venit zile foarte importante. Pe 24 iulie, în oraşul chinez Ordos a avut loc ceremonia solemnă de deschidere a celebrului concurs de frumuseţe „Miss World – 2012”. În acest an, la eveniment au venit participantele din 120 de ţări. De remarcat că pe listele de participante nu a fost inclusă reprezentanta Republicii Moldova, Anna Diaconu. Ea s-a îmbolnăvit grav, din acest motiv fiind nevoită să renunţe la participarea la concurs.

Reamintim că, în acest an, turul naţional al concursului de frumuseţe nu s-a desfăşurat. Reprezentanţii Biroului „Miss Moldova” au decis să trimită la „Miss World” un model profesionist, care deja cîţiva ani lucrează cu succes în industria modei.

Se preconizează că finala va avea loc pe 18 august. Noua coroană ”Miss World” va fi înmînată de către venezueleana Ivian Lunasol Sarcos Colmenares, cîştigătoarea ediţiei de anul trecut.

Potrivit prognozelor, în acest an, ar putea cîştiga Mariana Reynozo Berumen din Mexic. Pe al doilea loc s-ar putea clasa Shristi Shrestha din Nepal. Printre cinci cele mai probabile cîştigătoare ale concursului „Miss World – 2012”, de asemenea, se numără Barbara Turbay din Columbia, Iulia Skalkovici din Belarus şi Elizaveta Golovanova din Rusia.
noi.md

      Articole recomandate