Modeling în lumea găinușelor pitice (Foto/Video)

gaina

Dacă vă imaginați că modeling-ul nu mai are secrete pentru voi, vă înșelați amarnic: mai există ceva cu totul și cu totul aparte, despre care stiliștii, designerii și fotografii fashioniști habar n-au că există.

Este vorba despre lumea modeling-ului gainuselor pitice, acolo unde pe post de fotomodele si concurente la concursuri de Miss sau Mister, regasim superbe exemplare din aceasta specie de galinacee in miniatura.

Spectacolul este asigurat, asa cum ne dezvaluie fotograful profesionist Ernest Goh (Singapore), intr-un material fascinant, realizat in Malaysia, dedicat acestor vietati cu penaj pictat in cele mai interesante culori.

Exemplarele care se intrec in frumusete in cadrul unui eveniment ce le este rezervat in totalitate, nu sunt crescute pentru consum, ci pur si simplu in scop decorativ-ornamental, pana si in casele celor mai instariti locuitori ai zonei.

Gratie ospitalitatii si bunavointei organizatorilor, Ernest a reusit sa realizeze un video surprinzator cu „probele de frumusete” ale acestor mici vietuitoare, dar si o splendida colectie de fotografii, imortalizand cateva din cele mai mandre participante la concurs:

5

4

3

2

6

1

 Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate