Misterul adolescentei pentru care ziua are doar 21 de ore. Anomalia i-a lăsat pe medici fără cuvinte

Până acum doi ani, viaţa ei a fost ca a oricărui al adolescent. Dar într-o zi, totul s-a schimbat dramatic. Nimeni nu înţelege cum şi de ce s-a declanşat cea mai misterioasă şi mai ciudată boală de care ai putea auzi.

Beth Woodford are 17 ani, este o elevă sclipitoare din oraşul scoţian Catterline, dar se luptă zi de zi cu o boală ciudată şi misterioasă care o face să leşine de 3 ori pe zi. De fiecare dată,  nu se trezeşte din starea de inconştienţă decât o oră mai târziu.

Totul a început din senin acum doi ani, iar până acum nici unul dintre medicii la care a fost nu a putut să îşi dea seama de ce suferă, nici unul nu a reuşit să îi pună diagnosticul.

Cert este că, de doi ani, Beth Woodford îşi pierde cunoştinţa de trei ore pe zi. De fiecare dată, e inconştientă vreme de o oră. Nu ştie când se întâmplă, poate fi în orice moment.

Afecţiunea adolescentei este atât de stranie şi de misteriooasă încât, în momentul de faţă, medicii care au văzut-o nu pot decât să spere că va dispărea aşa cum a apărut: din senin.

      Articole recomandate