Miss Rusia 2012 uimeşte: „Ţara mea e ruptă în bucăţi, sângerează, e săracă şi cerşetoare”

Reprezentanta Rusiei la concursul Miss Earth 2012 a stârnit controverse după ce a oferit un răspuns ciudat la o întrebare despre ţara sa natală, scrie Daily Mail.

Întrebată ce o face mândră de Rusia, Natalia Pereverzeva (24 de ani) a răspuns:

Rusia mea e strălucitoare, caldă, e o vacă blândă cu ochi foarte mari, coarne ciudate şi un lapte dulce. Dar Rusia mea este şi săracă, suferindă, ruptă în bucăţi, fără milă, de oameni lacomi, mincinoşi şi necredincioşi. Rusia mea e o arteră pe care cei ‚aleşi’ o seacă de bogăţii.Rusia mea e o cerşetoare. Rusia mea nu îi poate ajuta pe bătrâni şi orfani. Inginerii, doctorii şi profesorii pleacă din Rusia, pentru că sângerează şi e ca un vapor care se scufundă. Rusia mea a învins fascismul, însă a făcut-o cu preţul a milioane de vieţi. Draga mea, săraca mea Rusie...’”.

Declaraţiile rusoaicei au stârnit dezbateri aprinse în Rusia, unde majoritatea editorialiştilor şi-au exprimat păreri pro sau contra.

Totuşi, publicul din Rusia pare să fie de acord cu mesajul transmis de Natalia Preverzeva: peste 90% dintre cei chestionaţi de un ziar online au declarat că împărtăşesc părerile candidatei lor la Miss Earth 2012.

      Articole recomandate