Mii de Moşi Crăciun beţi au invadat străzile din New York şi Londra

Mii de Moşi Crăciun au invadat străzile marilor oraşe precum New York, San Francisco sau Londra, sâmbătă, în cadrul festivalului SantaCon, scrie Daily Mail. Ca de obicei, pentru a intra în spiritul sărbătorilor mulţi dintre participanţi au băut fără reţinere alcool.

Instrucţiunile pentru petrecerea în aer liber au fost transmise prin Twitter, iar oamenii s-au îmbrăcat în costume de Moş Crăciun şi au luat cu asalt străzile, dar şi barurile. Petrecăreţii cuprinşi de spiritul sărbătorilor au mai purtat costume de ren, elfi şi Crăciuniţe.

Circa 50.000 de Moşi Crăciun s-au plimbat pe străzile din New York. În Londra, oameni de toate vârstele s-au adunat în Trafalgar Square sâmbătă, au cântat colinde şi au împărţit daruri pe stradă.

„Cred că este ceva de-a dreptul magic, este singura dată în an când te poţi îmbrăca aşa şi oamenii nu se uită ciudat la tine pe stradă”, spune newyorkez-ul Tom Kerr în vârstă de 29 de ani.

„Îi văd în fiecare an cum invadează oraşul. E foarte frumos să te trezeşti dimineaţa, să te uiţi pe geam şi să vezi 1.000 de Moşi Crăciun pe stradă”, spune Damiana Valentini, în vârstă de 35 de ani, pentru DNAinfo.co.

      Articole recomandate