Meserii de care nu ai mai auzit: De la omul care sare pe saltele la scafandru care recuperează mingi de golf

 

job

Pe măsură ce evoluăm, odată cu noi se dezvoltă şi necesităţile noastre, şi aşa am ajuns să avem meserii bizare şi probabil total inutile de tipul ascuţitor de creioane profesionist sau femei care sunt plătite pentru îmbrăţişări,scrie rtv.net.

Iată care sunt cele ma bizare meserii pe care le poţi întilni acum:

 Omul care sare pe saltele

Omul care este plătit pentru a sări pe saltele spune că te poți opri din râs acum. Nu este nimic amuzant să sari zi după zi pe saltele. Saltea după saltea. Oamenii refuză să înțeleagă. „E o muncă la fel ca oricare alta„, a spus săritorul profesional pe saltele, Reuben Reynoso, potrivit Oddee.com. „Nu e pentru toată lumea. Există o modalitate corectă și o modalitate greșită de a face acest lucru„, a spus Reynoso, care sare pe trei saltele pe zi, pentru a le testa rezistenţa şi elasticitatea.

628x471

 

Hacker profesionist

Poți să fii hacker și să fii şi o persoană corectă? Se pare că da, și acesta este un loc de muncă adevărat, care se plătește foarte bine: un hacker „etic” câștigă mai mult de 170.000 dolari pe an (92.000 dolari în medie), conform PayScale.com. Hackerii etici ajută companiile să găsească erori și puncte slabe în sistemele lor informatice.

02_Hacker_2_shutterstock_3e55636163

 

Ascuţitor de creioane profesionist

Ai putea să-ţi ascuţi singur creioanele, dar cine ar vrea să depună atâta efort? Trimite-i creioanele lui David Rees de la Artisanal Pencil Sharpening, și le va tăia cu cuțitul aproape perfect şi ţi le va returna cu așchii și un certificat de autenticitate. Costul? 15 dolari.

DAVID-REES

 

Îmbrăţişări contra cost

Faceți cunoștință cu Jackie Samuel. Ea este un „snuggler” profesionist. Potrivit site-ului thesnuggery.org, Jackie Samuel te taxează cu 60 dolari pe oră pentru „sesiuni de private de dezmierdări”, la casa ei din Rochester, New York. Fără sex, doar îmbăţişări şi pupături.

Misiunea lui Jackie Samuel, potrivit site-ului ei, este să „facă lumea un loc mai bun cu îmbrățișări şi tandreţe” În mod clar, există o mulțime de oameni care au nevoie de o îmbrățișare. Jackie câştigă şi 260 dolari pe zi și se îmbrăţişează cu până la 30 de oameni pe săptămână.

Deci, cine plătește pentru îmbăţisări? Jackie susţine că: pensionarii, veteranii de război și persoanele „între relații” sunt printre clienţii ei.

JACKIE
„Fermieri” de urină

Vănătorii folosesc adesea urină de cerb pentru a atrage prada. Dar de unde obțin aceşti vânători urina? De la fermierii profesioniști, cum ar fi Judi Collora.

Cheia succesului ca fermier de urină, spune ea, este să înțelegi că anotimpuri diferite aduc o sursă de urină fluctuantă. „Totul depinde de cât de însetaţi sunt cerbii”, spune ea. „Vara, când e cald, ei beau mult mai mult decât în timpul iernii, atunci când este frig.” Mai puţin beau, mai puțină urină produc, și mai puțin profit face un fermier de urină.

Judisbuck11411

 

Degustător care verifică mâncarea de otravă

Presedintele rus, Vladimir Putin, are degustători profesionişti care verifică dacă mâncarea care îi este servită este otrăvită. Cel care îi verifică mâncarea lui Putin este un degustător profesionist, cu studii medicale.

În lume mai există şi alţi şefi de stat sau foşti şefi care au apelat la degustători de mâncare. Spre exemplu, doi foşti agenţi FBI au verificat fiecare fel de mâncare servit lui George Bush în timpul unei vizite la Londra.

00-01a-russian-paralympians-08-12-putin-moscow
Scafandri care recuperează mingi de golf

Ce se întâmplă cu bilele de golf care nimeresc în lacuri? Atunci când jucătorii de golf a lovesc o minge într-un ochi de apă, cei mai mulţi scot o altă bilă şi mai încearcă o dată. Pentru scafandrii care se scufundă după mingiile de golf, o zi proastă de golf este o zi bună de lucru. Ei se scufundă după mingiile de golf aproximativ patru zile pe săptămână și pe zi colectează în medie aproximativ 4.000 de mingi de golf.

Scuba Diving 013

      Articole recomandate