Mesajul secret ascuns în acest panou publicitar. Vezi cum poate fi citit acesta (Foto)

spot

O fundatie caritabila din Spania a realizat un afis unic, in care mesajul esential este ascuns celor mai multi privitori. Secretul poate fi descifrat numai de cei care sunt direct vizati de aceasta campanie impotriva abuzurilor asupra copiilor.

Fundatia Anar a amplasat in mai multe orase din Spania postere pentru o campanie menita sa combata violenta asupra copiilor.
Cei mai multi trecatori nu vad insa adevaratul mesaj ascuns in afis, acesta fiind vizibil numai pentru copiii care au sub 10 ani si 1,35 m inaltime.

Practic, exista un text ascuns, care pot fi citit numai de un copil, care se uita de jos la acest poster, scrie Daily Mail.
Astfel, in timp ce un adult va vedea in afis numai chipul unui pusti speriat, un copil care este mai mic de inaltime si va privi posterul din alt unghi va vadea mesajul ascuns: “Daca cineva iti face rau, suna la acest numar si noi te vom ajuta”.

Motivul pentru care fundatia caritabila a recurs la acest truc este simplu: uneori, copiii abuzati sunt insotiti mereu chiar de agresorii lor, prin urmare mesajul menit sa-i ajute trebuie sa fie adresat direct micutilor.

In afara de textul secret, afisul vazut de copil este diferit: chipul baietelului din poza apare ranit, insangerat (foto 1), in timp ce adultul vede o alta imagine, cu un copil care nu are semnele vizibile ale unui abuz (foto 2).Afisul a fost realizat de agentia de publicitate Grey Spain.

spania spot

      Articole recomandate