Mesajul de scuze al unui hoţ care a furat o bicicletă. Află cum și-a motivat fapta

bibicleta

Un bărbat a descoperit în urmă cu o săptămână că bicicleta sa a fost furată. La scurt timp după asta, a descoperit că bicicleta i-a fost returnată la locul iniţial cu un mesaj de scuze amuzant şi un cadou în semn de pace. Bărbatul a fost atât de atins de biletul primit, încât a postat explicaţia pe Internet.

Regretând profund că a trebuit să recurgă la un astfel de gest, un bărbat a returnat o bicicletă din locul de unde a „împrumutat-o” cu un bilet de scuze inedit, dar şi cu un cadou. Biletul trimis sună în felul următor:

„Dragă proprietar de bicicletă,

În data de 20 aprilie, sâmbătă, am terminat universitatea şi am îmbătat crunt o fată. După ce am plecat de la bar era prea târziu pentru a prinde autobuzul şi nu aveam niciun ban în buzunar pentru a lua un taxi, astfel că am împrumutat bicicleta ta fără a-ţi cere permisiunea. A fost o plimbare lină, din câte îmi amintesc.

Oricum, îmi pare foarte rău că nu te-am întrebat înainte să împrumut bicicleta ta aşa că am adus-o înapoi şi am ataşat si un cupon pentru un tort gratuit la Domino’s în semn de iertare.

Salut,

Hoţul bicicletei”.

      Articole recomandate