Merită să vezi în această seară la tv. Recomandările zilei de miercuri, 18 iulie

Ora 20:30, JurnalTV  – Filmul “Fun with Dick and Jane (Distracţie cu Dick şi Jane)

Fun with Dick and Jane este o poveste simpla a doi oameni care si-au pierdut mintile in timp ce incercau sa creada in visul american.
Viata nu a fost nicicand mai buna pentru Dick Harper (Jim Carey) si pentru iubitoarea lui sotie, Jane Jane (Tea Leoni)-un semn sigur ca lucrurile nu se pot decat inrautati.

Ora 21:00, CTC- Dixi – Filmul “School For Scoundrels (Clasa de tantalai)

n „School For Scoundrels”, Jon Heder il interpreteaza pe Roger, un politist emotiv si fara nici un pic de incredere in sine. Pentru a se simti in largul lui printre ceilalti, Roger se inscrie la cursurile anti-timiditate ale lui Dr. P (Billy Bob Thornton). Ajutat de asistentul sau Lesher (Michael Clarke Duncan), Dr. P foloseste metode neortodoxe si adesea periculoase, dar in acelasi timp rezultatele sunt garantate: folosind metodele lui, veti dezlantui fiara din voi, li se spune cursantilor lui.

Inconjurat de un grup de colegi neadaptati, printre care Walsh (Matt Walsh), un tip care e disperat sa nu mai locuiasca in pivnita mamei lui, Diego (Horatio Sanz), victima a sotiei sale autoritare, si Eli (Todd Louiso), un baiat disperat dupa o prietena, Roger capata incredere in el insusi si devine cel mai bun la „invatatura”. El reuseste chiar s-o invite in oras pe fata de care e indragostit de atata vreme, Amanda (Jacinda Barrett).

Numai ca Dr. P devine invidios pe succesul invatacelului sau, iar cu invidia lui nu-i de glumit: profesorul vrea sa-si distruga profesional si afectiv elevul. Si cum el nu se da inapoi de la nimic, asediind-o pe Amanda cu atentii, Roger trebuie sa se alieze cu noii sai prieteni si sa-si invinga maestrul.

Ora 23:00, CTC- Dixi – Filmul “Bangkok Dangerous (Asasinul din Bangkok)”

Viata asasinului anonim cunoaste o schimbare radicala atunci cand se duce în Thailanda pentru a comite o serie de crime platite. Joe (Nicolas Cage), un om neîndurator, se afla în Bangkok pentru a executa patru dusmani, la cererea unui mafiot pe nume Surat. El îl angajeaza pe Kong (Shahkrit Yamnarm), un pusti de pe strada si hot de buzunare, pentru a-i face comisioanele, cu intentia de a-si acoperi urmele, urmand sa-l ucida în finalul misiunii. În mod ciudat, Joe, cel mai mare lup singuratic, se trezeste dandu-i lectii tanarului, fiind în acelasi timp atras într-o aventura tentanta cu o vanzatoare localnica. Atras de frumusetea Bangkokului, Joe începe sa-si puna traiul izolat de pana atunci sub semnul întrebarii si sa lase garda jos… exact cand Surat decide ca e timpul sa curete totul.

Ora 21:00, CTC- Dixi – Filmul “Immortals (Nemuritorii: Războiul Zeilor)

La ere după ce mitica luptă dintre Zei şi Titani s-a încheiat, o nouă forţă malefică ameninţă ţinuturile: însetat de putere, regele Hyperion (Mickey Rourke) declară război umanităţii. După ce strânge o armată de soldaţi desfiguraţi de propria lui mână, răscoleşte Grecia în căutarea unei arme cu puteri magice – Arcul lui Epirus, făurit de însuşi Ares.

Numai posesorul Arcului are puterea să îi elibereze pe Titani din temniţa Munţilor Tartaros, în care fuseseră închişi în vremuri imemoriale. Cu dorinţa lor de răzbunare şi cu arma magică, Hyperion poate să-i distrugă atât pe oameni cât şi pe zei. Legaţi de o veche lege antică ce le interzice să intervină în conflictul dintre oameni, zeii sunt neputincioşi în faţa propriului sfârşit, dar Zeus are un plan: el îl alege în secret pe Tezeu, care, ajutat de o bandă de proscrişi, va trebui să îi salveze pe oameni de Hyperion şi să împiedice măcelărirea zeilor.

Ora 22:00, ALT TV – Filmul “Paradise Found (Paradisul găsit)

In Parisul anului 1880, brokerul francez Paul Gauguin are o casa luxoasa, o cariera de succes, o sotie de origine daneza pe nume Mette pe care o iubeste si patru copii. Atunci cand unul dintre idolii sai, pictorul impresionist Camille Pissarro, il complimenteaza pentru talentul lui artistic si il incurajeaza sa persevereze pe acest drum, Gauguin renunta la slujba profitabila si la stilul de viata confortabil din capitala Frantei, isi trimite familia la Copenhaga si isi cauta inspiratia tocmai in Polinezia. Ajuns in Tahiti, Paul Gauguin ii sustine pe bastinasi in conflictul acestora cu colonialistii si misionarii religiosi care distrug traditiile locuitorilor superbei insule, regasindu-si rand pe rand pasiunea pentru pictura, iubirea, dorinta carnala si credinta in Dumnezeu. Desi in perioada respectiva picteaza cateva dintre capodoperele sale, artistul este ridiculizat si umilit atunci cand isi expune tablourile la o galerie de arta din Paris. Dezamagit, dar mai hotarat decat oricand sa isi continue munca, sprijinit de catre loiala sotie Mette si de catre mentorul Camille Pissarro, Paul Gauguin isi urmeaza visul de a revolutiona arta.

Ora 20:30, PROTV Chisinau – Filmul “Turbulence (Turbulente)

Intr-un Boeing 747, alaturi de pasagerii obisnuiti sunt transportati doi detinuti periculosi care, profitand de turbulentele care zguduie avionul, reusesc sa preia controlul asupra avionului. Pentru insotitoarea de bord Terri Halloran, zborul din Ajunul Craciunului nu pare cu nimic deosebit de alte zboruri. Numai ca la bord sunt urcati si doi detinuti periculosi, un ucigas in serie condamnat la moarte si un infractor agresiv, insotiti de patru serifi federali. Inca de la decolare, echipajul e avertizat de vremea rea. Profitand de turbulente, detinutii reusesc sa preia controlul asupra avionului si sa-i ucida pe piloti. Inchisa in carlinga, Terri este singura speranta a pasagerilor, dar si prada la care ravneste unul dintre criminali.

      Articole recomandate