Merită să vezi în această seară la tv. Recomandările zilei de Joi, 19 iulie

Ora 20:30, JurnalTV  – Filmul “Basic (Basic – Instructia)

John McTiernan, apreciatul regizor de filme de actiune (Die Hard, The Hunt for Red October, Predator) si scenaristul James Vanderbilt prezintã Basic-Instructia, un film politist de suspans, captivant, multilateral. Alãturi de John Travolta, Connie Nielsen si Samuel L. Jackson, distributia numãrã unii dintre cei mai fascinanti actori tineri dintre care fac parte Giovanni Ribisi, Brian Van Holt, Taye Diggs, Cristian De La Fuente, Dash Mihok si Roselyn Sanchez.
Travolta interpreteazã rolul lui Tom Hardy, un fost politist care a devenit agent al Departamentului Narcotice si care este atras într-un mister ce se adânceste constant, legat de disparitia temutului si adesea dispretuitului sergent Nathan West (Jackson), ca si a mai multor soldati de elitã ai Fortelor Speciale în ceea ce pare a fi, la prima vedere un exercitiu militar de rutinã din timpul unui uragan din junglele din Panama.

Ora 21:00, CTC Dixi  – Filmul “Never Back Down 2: The Beatdown

Patru luptători care vin din medii diferite se adună fiindcă fiecare vrea să se antreneze cu o fostă stea MMA. În cele din urmă vor avea de luptat între ei şi împotriva trădătorului din grup.

Ora 23:00, CTC Dixi  – Filmul “Terminator II

Skynet, un computer din secolul 21 ce e pe cale de-a pierde razboiul impotriva oamenilor, trimite un al doilea terminator in timp pentru a ucide viitorul lider al rezistentei pe cand acesta era doar un mic baiat. Mama acestuia este singura care stie de existenta Terminatorilor, roboti aproape indestructibili, cu aspect omenesc, ce stiu doar sa ucida. Din pacate, ea este internata intr-un spital de boli mintale din cauza aparentelor „viziuni”. Un al doilea aparator este trimis de catre rezistenta umana in trecut pentru a-l proteja pe John Connor, viitorul lor lider, cu orice pret.

Ora 21:00, THT  – Filmul “Deception (Înşelătoria)

Un contabil plafonat, Wyatt (Ewan McGreggor) isi redescopera dragostea de viata cand prietenul sau, un important si carismatic avocat, il introduce intr-un nou club specializat (pe sex!) denumit Lista. Aici, contabilul da peste o femeie care-i suceste mintile, dar dispare pe nepusa masa. Bineinteles, principalul suspect in cazul disparitiei ei (si-a 20 de milioane de dolari) este sarmanul Wyatt. Va reusi acesta sa-si dovedeasca nevinovatia? Si daca da, ce s-a intamplat cu iubita lui?

Ora 22:00, ALT TV  – Filmul “The Reckoning (Calea spre mântuire)

Un preot pacatos trebuie sa salveze de la moarte o femeie nevinovata.
Ne aflam in secolul XIV-lea in Anglia. Reckoning, o puternica poveste despre izbavire, urmareste un preot fugar (Paul Bettany) care se alatura unei trupe de actori itineranti (condusi de Willem Dafoe). Ajungand intr-un orasel de provincie, actorii intalnesc o femeie care e condamnata la moarte pentru vrajitorie si crima. Renuntand la reprezentatiile obisnuite cu povesti biblice, comediantii pun in scena o piesa bazata pe crima. In timpul spectacolului, ei descopera ca oamenii din oras stiu ca femeia nu a comis, de fapt, crima. Scena devine un loc unde sunt spuse adevaruri umane esentiale. Preotul fugar se confrunta cu urmarile propriei crime. Pentru a se mantui, e nevoie de un sacrificiu…

Ora 20:30, PRO TV   – Filmul “Chaos (Ostatici sub acoperire)

Impreuna cu alti patru hoti, Lorenz (Wesley Snipes) da o spargere la o banca din Seattle. Aici,barbatul ii ia ostatici pe toti cei care se aflau in cladire si, cand e contactat de politie, cere ca de caz sa se ocupe detectivul Quentin Conners (Jason Statham), recent suspendat din functie. Acesta din urma accepta sa-si reia slujba desi nu isi doreste asta si incepe negocierile alaturi de noul lui coleg, novicele Shane Dekker (Ryan Phillippe). Cei doi nu se impaca prea bine, dar trebuie sa treaca peste neintelegeri pentru a putea rezolva cazul. Pelicula a fost filmata in Seattle si Vancouver.

      Articole recomandate