Mărturie șocantă: „Mănânc din soţul meu de cinci ori pe zi. M-am obişnuit cu gustul”

Vă avertizăm că acest film poate provoca greață, reacţii adverse sau poate avea un impact emoţional ridicat. „My strange addiction”, show-ul american care prezinta tot felul de oameni ciudati sau diferiti, a publicat povestea femeii care este dependenta de consumarea propriului sau sot.

Respectivul este mort, iar aceasta ii consuma cenusa. De cinci ori pe zi, Casie isi baga degetul in urna cu ramasitele sotului sau si mananca cu pofta, iar acum nu se mai poate opri si ii este frica ce se va intampla atunci cand nu va mai avea ce sa manance.

Ea spune ca totul s-a intamplat accidental, ca intr-o zi cenusa sotului sau a ajuns intr-un fel pe mana ei. Nu s-a spalat, pentru ca era vorba de omul pe care il iubea, nu putea sa se spele, asa, pur si simplu. Asa ca a bagat in gura degetul pe care poposise cenusa. Si de atunci, femeia gusta din cenusa sotului sa in fiecare zi. De fapt, spune ea, e singurul lucru pe care-l mananca toata ziua. Respectiva merge si duce oriunde cenusa sotului sau, intr-un recipient. La piata, la veceu, la dus, in oras, nu conteaza. Insa stie ca trebuie sa se opreasca.


„L-am pierdut o data, acum trebuie sa ma opresc pentru ca-l voi pierde din nou si e numai vina mea„, spune nefericita. Despre gustul sotului sau, Casie spune ca nu e cine stie ce, dar ca aduce putin cu nisipul. Oricum s-a obisnuit si acum nu mai e o problema.

      Articole recomandate