Marketing inteligent, cu mijloace low-cost: decupaj în frunze (Foto)

Visul de aur al marilor companii de publicitate, este să realizeze campanii eficiente, de marketing inteligent, cu mijloace low-cost, transmiţând un mesaj cu puternic impact asupra publicului.

Este tocmai formula pentru care au optat şi specialiştii agenţiei germane de advertising Legas Delaney, apelând la o metodă cât se poate de interesantă: decupajul în frunze.

Este vorba despre o campanie menită să sensibilizeze publicul în legatură cu problemele legate de poluarea ambientală şi stimularea adoptării de soluţii green în domeniul energetic.

Ideea pare să se bucure de succes, astfel încât frunzele se demonstrează un prieten de nădejde al omului, chiar şi desprinse de pe ramul din care şi-au tras sevele.

Iată, în cele ce urmează, câteva din aceste cadre de excepţie, reunite sub titlul „Fiecare frunză captează CO2”, într-o campanie care ne face să iubim mai mult pădurea, verdele şi generozitatea fără egal a naturii, invitându-ne la ceva mai mult respect faţă de tot ceea ce ne-a dăruit.

Campania a fost realizată pentru promovarea proiectului Plant for the Planet, care încurajează sădirea copacilor, spre binele nostru, al tuturor.

F

F4

F1

F2

F3

 Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate