Mark Zuckerberg a ieşit din topul primilor 40 de miliardari ai lumii

Mark Zuckerberg a ieşit din topul celor mai bogaţi 40 de oameni ai lumii, după ce averea i-a scăzut cu aproape 5 miliarde de dolari în urma deprecierii puternice a acţiunilor Facebook.

Mark Zuckerberg (28 de ani) nu se mai numără printre cei mai bogaţi 40 de oameni din lume, după ce averea i-a scăzut în urma deprecierii puternice a acţiunilor reţelei de socializare Facebook cu aproape 10% pe piaţa Nasdaq, la 28.84 de dolari.

Averea lui Mark a scăzut cu aproape 5 miliarde de dolari de la momentul listării, pe 18 mai, de la 16,2 miliarde dolari, la 14,7 miliarde de dolari.

Facebook a fost listat la bursă pe 18 mai, la preţul de 38 de dolari pe acţiune. Astfel, titlurile reţelei de socializare au pierdut aproape 25% din valoare, cea mai slabă performanţă în rândul marilor oferte publice iniţiale ale ultimilor 10 ani.

Mark Zuckerberg, care s-a căsătorit de curând cu asiatica Priscilla Chan, în vârstă de 27 de ani, a ieşit astfel din topul celor mai bogaţi 40 de miliardari ai lumii, realizat zilnic de Bloomberg.

      Articole recomandate