Mantra lui Julia Roberts: „Sufletul este cel care are nevoie de o intervenție chirurgicală! Este timpul să luăm o poziție”

Julia Roberts-min
Perfecțiunea este boala unei națiuni. Noi ne acoperim fețele cu tone de cosmetice (make-up). Ne punem botox și apoi ne înfometăm pentru a ajunge la acea dimensiune perfectă. Încercăm să rezolvăm ceva, să modificăm ceva, dar nu se poate repara ceea ce nu se poate vedea.

Sufletul este cel care are nevoie de o intervenție chirurgicală. Este timpul să luam o poziție. Cum te poți aștepta ca altcineva să te iubească dacă nu te iubești pe tine însuți? Trebuie să fii fericit cu tine. Nu contează cum arăți pe dinafară, ceea ce este în interior contează. Astăzi vreau să postez o fotografie fără machiaj. Știu că am riduri, dar astăzi vreau să fiu văzută dincolo de asta. Vreau să fiu îmbrățișată așa cum sunt și vreau să îmbrățișez și eu la rândul meu pe cei din jur așa cum sunt ei, să-i iubesc așa cum sunt ei.

Oamenii din întreaga lume sunt prea concentrați pe aspectul lor fizic. Prea mult! Este normal să aibă grijă de modul în care arată, dar folosirea excesivă a machiajelor, a steroizilor și a botox-ului a ajuns să ne transforme în personaje ridicole. Lumea a luat-o razna! Filtrarea oamenilor prin această prismă de frumusețe artificială este… cel mai urât lucru din lume. Este într-adevăr dezgustător!

În loc să ne ajutăm pe noi înșine pentru a trăi prin adevăratul nostru potențial, aceste industrii ne blochează în închisori imaginare doar din cauza esteticii. Și nici măcar a unei reale estetici, a uneia naturale, ci a uneia forțate.

Nu contează cât de bine arăți, dacă ești urât în suflet, vei fi mereu urât. Nu contează cât de urât arăți, dacă sufletul tău strălucește, atunci ești un om deosebit”.

Sursa

      Articole recomandate