Mama – Fiica: un proiect foto emoționant (Galerie Foto)

M_C_006_web

Mother + Daughter„, proiectul tinerei artiste Carra Sykes, nu are in spate o poveste care sa va tina cu sufletul la gura. Fotografiile sale valoreaza, insa, mai mult decat orice poveste, oricat de cliseic ar suna asta.

Carra Sykes are 24 de ani si este grafic designer. Locuieste in Greensboro, Carolina de Nord. Era in cautarea unui job atunci cand i-a venit ideea proiectului „Mother + Daughter”. Se decisese, de fapt, cu mult inainte sa nu se lase absorbita de frustrarea care vine la pachet cu procesul de cautare a unui loc de munca si sa-si foloseasca energia creativa facand altceva. Poate un proiect dragut.

M_C_001_web

Ideea propriu-zisa i-a venit cand unchiul sau a glumit pe seama obiceiului mame ei, Marti, de 59 de ani, de a purta hainele hip ale fiicei. Amuzatat de acesta observatie, Carra a facut o fotografie cu ea si mama ei purtand aceleasi haine si comportandu-se, in principiu, la fel. Cum rezultatul i-a placut mult, a mai realizat cateva fotografii similare. Asa s-a nascut „Mother + Daughter” un proiect cu o atmosfera jucausa si emotionanta deopotriva, un proiect care surprinde relatia dintre o mama si fiica ei, despre cum poate fi depasite diferentele intre generatii

M_C_002_web M_C_003_web M_C_004_web M_C_005_web
M_C_007_web M_C_008_web M_C_009_web_9 M_C_010web M_C_011web M_C_012_web M_C_013_web

      Articole recomandate