Mai mulţi artişti din Moldova împart săruturi contra plată, în scop caritabil

„Organizaţia pentru Participare şi Transformare din Moldova” (OPT Moldova) îşi propune să întindă o mână de ajutor, prin organizarea campaniei pentru colectarea de fonduri „La Poarta Sărutului – un sărut pentru un minut… de viaţă”.

Campania se va desfăşura în contextul „Zilei Internaţionale a Sărutului”, pe data de 14 iulie, în Grădina Publică „Ştefan cel Mare”. Cu începere de la ora 16.00, cunoscutul cântăreţ din România Fuego, împreună cu interpreţi îndrăgiţi din Republica Moldova, Dara, Georgeta Voinovan, Anişoara Puică, Ana Barbu, Basarabeanca şi mulţi alţii, vă dau întâlnire la „Poarta Sărutului”, improvizată după modelul celebrului sculptor Constantin Brâncuşi, şi se vor lăsa sărutaţi în scop caritabil de către cei care vor achiziţiona un „Certificat pentru săruturi notorii”. Fondurile colectate vor fi donate Nataliei şi lui Denis Malaniuc.

Natalia Malaniuc luptă de doisprezece ani să supraveţuiască cancerului. De un an şi patru luni, are un motiv foarte puternic pentru care doreşte să se reabiliteze – copilul ei, Ionuţ. În ciuda tuturor chinurilor şi durerii pe care o simte, Natalia este dispusă să înfrunte orice obstacol, doar pentru a prelungi clipele în care Ionuţ va avea o mamă lângă el. Această poveste cutremurătoare este motivul pentru care sâmbătă seara, oameni simpli, alături de prieteni şi familiile lor, vor aprinde un lampion pe cer, şi totodată – o speranţă în viaţa Nataliei şi a familiei ei.

Lampioanele vor fi comercializate la preţul de 100 lei, iar banii colectaţi din vânzarea lampioanelor vor fi folosiţi exclusiv pentru a aduna o parte din cei 15.000 euro necesari Nataliei pentru o intervenţie chirurgicală în străinătate. Participanţii vor avea ocazia să contribuie atât prin procurarea unui lampion, cât şi prin donaţii directe în cadrul evenimentului.

      Articole recomandate