Mai mult decât imagini! O serie de portrete inedite care îți par că sunt reale și le poți atinge

Ce crezi că vezi în această imagine?…O fată care stă în piscină împreună cu un băiat alături, ar fi răspunsul tău. Cât de mult crezi în ceea ce vezi? Ești sigur că ceea ce vezi nu este o doar o iluzie?

f6

f5

Care va fi reacția ta, dacă îți voi infirma părerea, pentru că ceea ce vezi nu este de fapt o piscină, iar fata nu e deloc una reală. Ceea ce vezi nu este decât o imagine în care apare maestrul împreună cu capodopera sa.

f8

f9
Artistul care făurește această frumusețe, se numește Gustavo Silva Nuñez și este din Valencia, Venezuela. Talentul și acuratețea cu care pictează este de a dreptul uimitoare. Mîna maestrului te face să te îndoiești de ceea ce vezi, și sa te transferi în împărăția acvatică.

f10

f11
Lucrările sale te fac să îți ții răsuflarea, pentru că ai impresia că într-o secundă vei fi inundat de un șuvoi de apă. Vârtejurile, bulele de aer și distorsiunea redau cu exactitatea emoțiile pe care le simți, când te afli în apă.

f12

f3
Artistul sparge granițele dintre realitate și pictură. El merge chiar mai departe prin interacțiunea cu picturile sale și foarte frumos creează o iluzie optică.

f2

f1

linie

În imagini, maestrul apare alături de modelele sale, de parcă ar înota împreună cu ele. Pozele creează impresia că însuși artistul este un model care se lasă a fi pictat.
Pentru a trăi împreună cu Gustavo Silvo Nunez aventurile cromatice în care se cufundă, urmărește-l pe contul său de Instagram.

f11

      Articole recomandate