Luni, 11 noiembrie, Leonardo DiCaprio împlinește 39 de ani

2

Luni, 11 noiembrie, unul din cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood, Leonardo DiCaprio împlinește 39 de ani – o vârstă la care puțini dintre colegii săi de breaslă se bucură de un succes similar.

Leo are milioane de fani, pe toate meridianele lumii, dar nu toți știu că în realitate, artistul se numește Leunardo Wilhelm DiCaprio și că mama sa, Irmalin, este de origine germană, iar tatăl, George, provine dintr-o familie de italieni.

Cariera sa a debutat încă de la frageda vârstă de 5 ani, cănd Leo a aprut pentru prima dată într-o emisiune TV, intitulată “Romper Room”, dar Leo a acumulat, de-a lungul anilor, peste 80 de filme, înregistrând succes după succes și impunându-se astfel în lumea starurilor incontestabile contemporane.

Leonardo DiCaprio își datorează celebritatea îndeosebi rolului “Jack Dawson”, interpretat în Titanic, dar talentul său s-a făcut remarcat și chiar s-a consolidat, în adevăratul înțeles al cuvântului, sub bagheta magică a regizorului Martin Scorsese, care i-a rezervat roluri de excepție, precum cel din “Gangs of New York”, “The Aviator” sau “The Departed”.

Să-i mulțumim acestui personaj hollywoodian pentru toate serile plăcute petrecute în fața televizorului sau la cinema, grație prezenței sale în lista protagoniștilor, urându-i “La mulți ani” și cât mai multe filme frumoase.

Iată-l în cele ce urmează, în trailer-ul filmului “The Wolf of Wall Street”, a cărei premieră urmează să aibe loc în 25 decembrie:

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate