Lucruri care îi sperie pe bărbați

1

Barbații nu sunt, neapărat, persoane complicate, dar ei pot fi speriați ușor. Simțul umorului, naturalețea și simplitatea câștigă, întotdeauna, inima unui băiat.

Prima impresie contează, iar subiectele de discuție trebuie să fie alese, astfel încât să nu pună pe nimeni într-o situație stânjenitoare.

Citește și află cauzele tuturor eșecurilor în dragoste de până acum:

  • Evită să vorbești despre foștii tăi. Ultima relație a lăsat urme în sufletul tău, dar pastrează detaliile pentru cea mai buna prietenă și nu îți spune oful în fata potențialului iubit. În acest mod, îl vei speria și va simți că nu vrei să ai o relație romantică cu el.
  • Vestimentația sumară înseamnă un minus în fața băieților. Probabil sună ciudat, dar este adevarat. În primul rând, iubitul tău vor să fie singurul care vede anumite părți ale corpului tău. Apoi, este recomandat să îți accentuezi frumusețea, dar nu este nevoie să arați totul din prima clipă. Pastrați misterul fetelor, mereu functioneaza!
  • Fetele sunt tentate să apeleze la minciunele ca să impresioneze bărbații de care sunt atrase. Acesta este un truc periculos, pentru că adevărul va ieși la suprafață, mai devreme sau mai târziu, ca uleiul deasupra apei. Fii naturală și sinceră, pentru că minciuna are picioare scurte și vei ajunge singura și cu reputația stricată.
  • Consumul de alcool daunează grav relațiilor amoroase! Petrecerile sunt ocazii bune de a aborda băiatul care îți place, dar evită alcoolul în cantități mari. Un pahar de vin sau de bere este suficient. Ideea este că bautura te va face să fii relaxata și vei vorbi prea mult, iar baieții nu sunt fanii fetelor care beau peste măsură.
  • Nu vorbi prea mult. Logoreea este enervantă și obositoare. Mai bine fă-ți o listă, în mintea ta, de subiecte pe care să le abordezi atunci când nu știi despre ce să vorbești. Nu îți povesti viața, băiatul se va plictisi și vă prefera o palmă peste ochi în locul biografiei tale. Lista cu teme de discuție te va scoate din pauzele ciudate, când nimeni nu vorbește.

Astea sunt doar părerile unor anumite persoane și tu singură decizi dacă merită să le urmezi sau nu. Haideți să dezbatem subiectul în căsuța cu comentarii. Părerea voastră contează! Sunteți deacord cu cele spuse?

(via acasatv.ro)

      Articole recomandate