Locul în care te duci la serviciu de plăcere. Un tur virtualal sediului Google de la Londra

Reprezentanţii companiei Google vor ca angajaţii lor să vină mereu cu idei din ce în ce mai bune aşa că le-au pus la dispoziţie un spaţiu de lucru cu adevărat la modă, informează Daily Mail.

Centrul din Londra al gigantului american este alcătuită din trei etaje, iar acum pune la dispoziţia angajaţilor companiei un spaţiu de lucru special, la etajul numit L4, care este, probabil, cel mai la modă din lume.

„Am angajat cei mai inteligenţi şi cei mai buni ingineri din Marea Britanie şi i-au adus într-un mediu foarte creativ, relaxat şi plin de entuziasm”, a declarat Nelson Mattos, vice-preşedintele departamentului de inginerie al Google.

Când cei de la Google au hotărât să reamenejeze acest spaţiu, toată mobila care fusese aşezată iniţial acolo a fost înlăturată, iar pereţii au fost dărâmaţi.

Una dintre calităţile de care au nevoie angajaţii Google este abilitatea de a veni mereu cu idei inovatoare aşa că, pentru a nu face economie de locuri unde ei le-ar putea scrie, mai mulţi pereţi au fost transformaţi în table imense.

 

La „sala de mese” se servesc 19 tipuri diferite de cafea, iar interiorul sediului cuprinde patru restaurante unde angajaţii Google pot servi masa gratuit.

 

Compania pune, de asemenea, la dispoziţia salariaţilor ei o sală de sport, o cameră izolată fonic dotată cu diferite instrumente muzicale, cum ar fi tobe la chitări, şi o sală de jocuri ce cuprinde o masă de biliard, console video şi un televizor imens.

 

În interior, angajaţii se pot relaxa şi într-o grădină echipată cu scaune, cu o barcă şi covoare ce imită iarba.

 

„Birourile distractive nu strică. Din experienţa noastră un mediu confortabil, deschis şi distractiv încurajează creativitatea şi deschiderea”, a mai explicat Matton.

Conform reprezentanţilor companiei, sediul de la Londra este unul foarte important, parte a unei operaţiuni globale, având în vedere faptul că echipele de acolo sunt responsabile de multe dintre cele mai populare aplicaţii Android şi iPhone.

Camerele special amenajate pentru desfăşurarea şedinţelor dispun de canapele în forme bizare, coridoarele par că aparţin unor nave spaţiale fiind asemănătoare cu cele din filmele ştiinţifico-fantastice, iar angajaţii pot juca aici, în timpul pauzelor, biliard.

      Articole recomandate