Locul cu cei mai mulţi milionari pe metru pătrat. Cum arată paradisul banilor când locuitorii îşi scot maşinile pe stradă

Principatul Monaco a fost, zilele trecute, raiul iubitorilor de supermaşini, cu ocazia celei de-a noua ediţii a Top Marques Show, cel mai exclusivist moment din lumea auto, scrie Daily Mail.

Zeci de posesori de maşini extrem de scumpe, puternice şi rare şi-au adus bijuteriile pe patru roţi în paradisul fiscal european, la spectacolul care se recomandă a fi „singurul show live din lume cu supermaşini„. Pentru a le demonstra vizitatorilor Principatului că şi ei pot participa la parada bolizilor, şi monegascii, unii dintre ei făcând parte din clubul select al celor mai înstăriţi oameni din Europa, şi-au scos maşinile de lux din garaj.

Deşi pe străzile din Monaco s-au plimbat zeci de maşini în valoare de peste un milion de euro, automobilul care a atras cel mai mult atenţia a fost un super mini- Aston Martin Cygnet, care costă 40.000 de euro. Una dintre cele mai rare maşini care au putut fi văzute în Monaco în timpul evenimentului, care s-a desfăşurat între 19 şi 22 aprilie, a fost un Mercedes McLaren SLR Stirling Moss, în valoare de 750.000 de euro.

Un Ferrari 599 este scos la plimbare prin Monaco, având în spate alte supermaşini.

Un Koenigseggs CCR şi un Pagani Zonda.

Un GTA Spano, care costă aproximativ 915.000 de euro, defilează pe străzile Principatului.

Parcările hotelurilor din Monaco au fost pline de supermaşini.

Bugatti Veyron Sang Noir.

Două Ferrari 458 împart spaţiul de parcare cu un Bugatti Veyron.

Noble M600.

Mercedes McLaren SLR Stirling Moss.

Un Mercedes SLR Roadster, parcat lângă un Koenigsegg CCX.

Două Bugatti Veyron, într-o parcare din Monaco.

Un Ferrari F430, un Ferrari Enzo şi un Lamorghini Aventador.

Mercedes SLS Roadster.

Un Lamborghini Gallardo decapotabil are în spate un Ferrari F 430.

 

 

      Articole recomandate