Lewandowski vine la Chişinău pentru meciul cu Moldova

moldova vs poland

Microbiştii moldoveni vor avea pentru ce da banii pe bilete la meciul dintre Moldova şi Polonia de la 7 iunie din Preliminariile Campionatului Mondial.

Pe lângă faptul de a vedea la lucru băieţii noştri, mai pot vedea şi pe vedeta anului, atacantul polonezilor Robert Lewandowski, care va sosi cu siguranţă pentru meciul de la Stadionul Zimbru, aceasta după ce Federaţia de Fotbal din Polonia a anunţat lotul pentru partida de la Chişinău.

Biletele pentru meciul Moldova – Polonia, din preliminariile Campionatului Mondial, sunt  în vânzare la casele stadionului Zimbru. Cele mai ieftine bilete sunt cele din peluze, de la 70 la 80 de lei. Cele mai scumpe cele de 250 de lei şi sunt pentru locurile din sectoarele de lângă zona VIP.

Suporterii nu vor putea procura tichete în sectorul opt, rezervat galeriei naţionalei Moldovei şi sectoarele 19 şi 20, destinate fanilor polonezi.

La casele stadionului vor ajunge biletele care au rămas în urma vânzărilor on-line şi vor putea fi procurate zilnic de la 10:30 până la 19:00 inclusiv şi în ziua meciului. Moldova – Polonia se va juca pe 7 iunie.

      Articole recomandate