Legendarul David Beckham se retrage din fotbal la 38 de ani

beckham

Fostul căpitan al naţionalei Angliei, David Beckham, în vârstă de 38 de ani, şi-a anunţat, joi, retragerea din activitate.

Simt că acum este momentul potrivit pentru a-mi încheia cariera, când joc la cel mai înalt nivel. Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor mei, antrenorilor mari de la care am avut plăcerea de a învăţa. De asemenea, vreau să le mulţumesc fanilor, care m-au susţinut şi mi-au dat putere”, a declarat David Beckham.

David Beckham a precizat că de-a lungul carierei a avut norocul de a-şi realiza visele. „Dacă mi-aţi fi spus când eram mic că voi juca şi voi câştiga trofee cu echipa cu care ţineam, Manchester United, că voi fi căpitanul echipei naţionale şi voi juca pentru ţara mea de peste 100 de ori şi că voi evolua pentru unele din cele mai mari formaţii din lume, v-aş fi răspuns că e o fantezie. Sunt norocos că am realizat acele vise„, a adăugat fotbalistul.

Beckham a fost internaţional englez în 115 meciuri, un record, şi a fost căpitanul naţionalei ţării sale la 58 de partide.

      Articole recomandate