“Las Vegasul Malaeziei” – cea mai mare staţiune din lume, de care puţini au auzit (Foto)

hotel

Cea mai mare staţiune din lume, supranumită “Oraşul Distracţiei” sau “Las Vegasul Malaeziei”, este mai puţin cunoscută publicului larg, dat fiind că se află tocmai în Asia de Sud-Est.

Cea mai mare staţiune din lume, Genting highlands, este situată la 55 km de Capitala Malaeziei Kuala Lumpur la o altitudine de 2.000 metri pe suprafaţa unui întreg munte şi oferă o privelişte impresionantă turiştilor care o vizitează.

satelit

First World Hotel din Malaezia este cel mai mare hotel din lume, record mondial certificat de Guiness Book. Acesta dispune de 6118 camere, 32 de birouri check-in si 500.000 de metri pătraţi de magazine pentru shopping.

De asemenea, hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor 11 restaurante, săli de conferinta, un business center, cinema, cazino si un parc tematic de interior.

Singurul cazinou din Malaezia se află aici, alături de zeci de parcuri tematice de dimensiuni mai mari decât oricare altele de pe mapamond. Preţurile pentru o săptămână de relaxare la Genting pot costa mii bune de dolari în funcţie de pachetul ales.

 Vezi mai jos o uimitoare galerie foto cu cea mai mare staţiune din lume pentru odihnă şi distracţii:

hotel malaesia (1)

hotel malaesia (2)

hotel malaesia (3)

hotel malaesia (5)

hotel malaesia (6)

hotel malaesia (8)

hotel malaesia (10)

hotel malaesia (11)

hotel malaesia (12)

hotel malaesia (13)

hotel malaesia (14)

hotel malaesia (15)

hotel malaesia (16)

hotel malaesia (17)

hotel malaesia (18)

hotel malaesia (19)

SONY DSC

 

      Articole recomandate