Lansarea oficială a proiectului „Diamond Challenge Moldova”, ediția a doua

Dragi prieteni, suntem bucuroși să vă invităm la lansarea celei de-a doua ediții a proiectului Diamond Challenge Moldova, care va avea loc la data de 09 august, cu începere de la ora 11:00, în incinta Bibliotecii Municipale „B.P.Hașdeu”.

Diamond Challenge este o competiție internațională de antreprenoriat, destinată liceenilor claselor a X-XII, cu spirit competitiv, ce au o idee de afacere și își doresc implementarea acesteia în practică.

Descrierea generală a proiectului:

„Diamond Challenge Moldova” este un proiect ce-și propune să întrunească mai multe echipe de pe teritoriul întregii țări, a cîte 2-4 membri, ghidați de un lider adult (profesor, antreprenor local etc), care vor avea ocazia să cunoască o abordare inovativă a domeniului de business, să consulte mentori avizaţi în diverse domenii și să dezvolte singuri o idee de afacere

Limba de comunicare: Engleza.

Durata proiectului: 09 august 2014 – 24 ianuarie 2015

Premiu: La finalul parcurgerii tuturor etapelor, o echipă de specialiști vor remunera cel mai reușit concept de afacere și o idee de afacere cu impact social cu cîte 500 USD.

La data de 09 august va avea loc o sesiune de informare, unde liceenii vor avea ocazia să afle mai multe detalii despre competiție. La eveniment vor fi prezenți: echipa organizațională, voluntari Peace Corps și reprezentanți ai Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.Doritorii de a participa la eveniment vor confirma prezența accesînd link-ul: Înregistrare .

Proiectul este implementat de către organizația non-profit INVENTO, cu ajutorul financiar al University of Delaware – Horn Program in Entrepreneurship și al Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova. Obiectivul primordial al proiectului reprezintă educarea unei noi generaţii de antreprenori, astfel contribuind la dezvoltarea economică şi consolidarea unei societăţi democratice în Republica Moldova.

Pentru mai multe detalii:

Vizitați pagina oficială a organizației INVENTO și a ediției Diamond Challenge Moldova 2013.

Contacte: info@diamondchallengemoldova.org

Facebook: https://www.facebook.com/diamondchallengemd

Persoane de contact:

inesa.lupu@invento.md (Project Manager)

ana.mirza@ymail.com (PR Specialist)

P

      Articole recomandate