Lansare la Chișinău! Nicu și Baton revine în noul episod 4 (Video)

Nicu și Baton revine pe marele ecrane. Zeci de spectatori au fost prezenţi ieri seară la un cinematograf din Capitală unde a fost lansat cel de-al 4-leu episod al serialului de desen animat „Nicu și Baton”.

Episodul 4, este unul bazat pe moravurile societății moldovenești, elemente de autocritică și realitatea de zi cu zi. Noul episdo are o durată de 12 minute şi, pe lângă cele două personaje din episoadele anterioare, vine cu o eroină nouă, Violeta. Lui „Nicu și Baton”  i s-au aplicat și anumite elemente de cenzură, astfel echipa şi-a dorit să creeze un episod destinat atât maturilor, cât şi celor mici.

„Nicu în episodul 4 se apucă să inventeze aparate ultrasecrete cu capacități tehnologice mari. Vrea să schimbe lumea, să trăiască într-o lume mai vie. Însă cînd îi reușește acest lucru, ceea  ce a construit nu mai folosește, și îl aruncă să se prăfuiască. Așadar, episodul 4 va fi despre moravurile societății noastre, un fel de autocritic la anumite acțiuni ale moldovenilor. De exemplu, atunci cînd cumperi o mașină și nu ai bani de benzină.”, spune directorul studioului „FrimuFilms” într-un interviu acordat reporterului nostru.

Echipa de producţie promite să lanseze următorul episod al desenului animat „Nicu şi Baton” peste trei săptămâni. Pînă atunci savurați magia celui de-al 4 episod din producția  „Nicu și Baton”- Roz.

Pentru cei curioși vă recomandăm un interviu cu creatorului animației Eugen Frimu.

Solomon Adrian

      Articole recomandate