La şase ani este cel mai tânăr DJ din lume, recunoscut de Cartea Recordurilor

O fetiţă de şase ani, din Worcestershire, Marea Britanie, este recunoscută de Cartea Recordurilor ca fiind cel mai tânăr disc jockey din lume, ea având propriile intervenţii în cadrul programului radioului online TBFM Online, potrivit Daily Mail.

Amber Jacobs spune că iubeşte la nebunie muzica rock şi că artiştii preferaţi sunt Ozzy Osbourne şi Rob Zombie. În intervenţiile în direct, care au loc în cadrul emisiunii tatălui ei, fetiţa vorbeşte despre muzică dar şi despre întâmplările amuzante de la şcoală. „În afara emisiei, dansează prin studio şi se distrează.

Este un copil de şase ani cu activităţi absolut normale.” povesteşte Steve, tatăl lui Amber. El mai spune că emisiunea are mult mai multă priză la public de când micul DJ este la butoane şi că ascultătorii sunt încântaţi de playlist-ul pe care Amber îl alege de fiecare dată.

Amber Jacobs este pe cale să devină un rocker complet, pe lângă pasiunea pentru această muzică, fetiţa fiind înscrisă în cluburi de profil şi participând la activităţi de gen.

Fetiţa are şi un profil de Facebook unde a strâns o mică comunitate de fani.

 

 

      Articole recomandate