La 24 de ani, o tânără a pierdut lupta cu cancerul. Mesajul emoționant pentru omenire înainte să moară (Video)

abbyUntitled-1

Abigail Rachel Ruth Smith, o tânără din orașul canadian Duncan, a fost diagnosticată în 2012 cu cancer. În ianuarie descoperise un nodul sub braț, iar după câteva analize a fost diagnosticată cu sarcom sinoval, un tip rar de cancer.

A aflat apoi că boala s-a răspândit la plămâni și că nu mai există nici o șansă pentru a fi salvată. Abigail avea 24 de ani și era un fotograf profesionist. Ea a reușit să schimbe în viața ei scurtă viețile a mii de oameni. Părul creț de un roșu aprins și personalitatea extrem de prietenoasă au făcut-o să fie apreciată de multă lume.

După  ce a fost diagnosticată cu cancer, Abigail a suferit o operație și 37 de tratamente cu radiații. Atunci când doctorul i-a spus diagnosticul, tânăra a răspuns uimitor: „Toată lumea este tratată ca un pachet de cărți. Noi nu putem alege cărțile, dar avem posibilitatea să alegem modul în care le jucăm.”

Abby a ales să trăiască ultimele clipe de viață la maximum. A refuzat chimioterapia. A plecat cu frații ei în Irlanda. Și a continuat să fotografieze.

Pe data de 7 decembrie 2013, orele 6:09 a.m., Abigail a plecat alături de îngeri. A lăsat în urmă mii de vieți mai încrezute, și un mesaj. Un mesaj video care îți va demonstra cât de mult contează fiecare clipă din viață.

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate