Justin Bieber, record de audienţă: bilete epuizate în 30 de secunde

Biletele pentru două concerte pe care Justin Bieber le va susţine în toamna acestui an la celebra Madison Square Garden din New York s-au epuizat în doar 30 de secunde!


Mai mult, reprezentanţii casei sale de discuri, Island Def Jam, au anunţat că toate biletele pentru concertele incluse în turneul nord-american al tânărului artist canadian în vârstă de 18 ani au fost vândute într-o singură oră.

„Believe Tour” , care va debuta la 29 septembrie, este turneul de promovare al noului său album, „Believe”, pe care Bieber îl va lansa pe 19 iunie, şi va include concerte în 45 de oraşe din Statele Unite şi Canada.

Biletele pentru cele două concerte pe care Justin Bieber le va susţine, pe 28 şi 29 noiembrie, la Madison Square Garden, celebra sală de concerte din New York, ce are o capacitate de 20.000 de locuri, s-au epuizat în 30 de secunde.

Justin Bieber, care în prezent locuieşte în Statele Unite, este un adevărat idol pentru adolescenţii din America de Nord. Albumul său de debut, intitulat „My World 2.0”, s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

      Articole recomandate