Jurnalism PublikaTV: De 7 aprilie Oleg și Vladimir Voronin desemnați câștigatori la „Gala 10 pentru Moldova”

10

Postul de televiziune PublikaTV  a organizat în acest an „Gala 10 pentru Moldova”, in cadrul caruia  a premiat 10 persoane din diferite domenii. 

Chiar de 7 aprilie, Oleg Voronin a fost desemnat câștigător al trofeului la categoria „Om de afaceri”. La categoria oameni politici, premiul mare a fost câștigat de liderul comunist, Vladimir Voronin, relateaza Unimedia.md

La categoria muzică ușoară, învingătoare în categorie a fost anunțată Sofia Rotaru. Aceasta a concurat cu Olga Ciolacu, Ion Suruceanu, Vitalie Dani, Dan Bălan, Nelly Ciobanu, Ionel Istrati, Anastasia Lazariuc, Anatol Mîrzenco și Anişoara Puică.

În categoria sportivi au fost desemnați doi câștigători: Cristina Iovu și Nicolae Juravschi. Laureatul premiului la categoria actori şi regizori a fost Mihai Volontir.

Lorena Bogza, realizatoare de emisiuni la ProTV Chișinău, a fost desemnată cel mai bun jurnalist în categoria media, în timp ce laureata categoriei interpreţi de muzică populară a fost Zinaida Julea. În categoria analiști politici, Oazu Nantoi a fost declarat învingător.

La categoria Branduri, compania Bucuria a fost aleasă câştigătoare.

Premiul special „Eroul anului” a fost înmânat membrilor Detaşamentului de Deblocare nr. 1, condus de Simion Covalciuc.

Într-un final, Mihai Volontir a fost desemnat câştigător la categoria cel mai iubit moldovean. Premiile au fost ridicate de soția sa.

Câștigătorii în fiecare categorie au fost desemnați de populație în cadrul unui sondaj național. Acesta a fost efectuat pe un eşantion de 1100 de persoane în 75 de localităţi din ţară.

      Articole recomandate